Optimer dialogen med kunder og medlemmer, og det vil hurtigt kunne aflæses på bundlinien


Dialogbureauet KAPEREN er et full-service bureau med primært fokus på business-to-business kunder (B-t-B) samt klubber/foreninger.


Vi tilbyder at tage hånd om alle grafisk design-, markedsførings-, kommu- nikationsopgaver, lige fra den indledende idéudvikling til levering af den færdige opgave, som kan dække såvel små som store opgaver f.eks. design af logo, paper-line, annoncer, brochurer, magasiner, plakater, skiltning, udstillingsmateriale, hjemmeside, t-shirts, kreativ sparring m.v. – som skal kommunikere virksomhedens budskab klart og tydeligt, samt give omverdenen et positivt og homogent indtryk af virksomheden.


Vi arbejder tæt sammen med et meget stort netværk af dygtige fagfolk, som dækker bl.a. fotografer, dtp’ere, PR-eksperter, mediebureauer, trykkerier, skiltemagere, web-teknikkere m.v.  


I en kreativ proces findes der ingen facitliste og man ved derfor aldrig, hvilken løsning man ender med. Derfor er det utroligt vigtigt, at den gensidige kemi er i orden og at parterne føler sig inspireret og trygge ved samarbejdet. Derfor lægger vi vægt på langvarige kunderelationer, som giver os mulighed for at lære og forstå vores kunders produkter, markeder, konkurrencesituation m.v. 
KLUBKONCEPT SOM STYRKER KLUBARBEJDET

Vi tilbyder et markeds-førings- og medlems-koncept til sports- og fritidsklubber, som kan styrke medlemstallet og give en stærkere klub-profil.
Ø

Klub-koncept.html
TAL DIREKTE TIL KUNDERNE


Mange firmaer overser at deres kundemasse er sammensat af kunder med meget forskellige krav og forventinger, derfor skal kommunikationen differentieres. 
ØRam_plet.html
VIND KAMPEN OM KUNDERNES OP-MÆRKSOMHED

Vi bombarderes af indtryk i hverdagen. For at vinde kampen om kundernes opmærksomhed er det derfor vigtigt, at anvende enkle og let forstålige signaler og budskaber. 
ØCorporate_Identity.html

Bureauets navn, Dialogbureauet KAPEREN, er inspireret af de hestevogne, som frem til starten af det 20. århundrede havde holdeplads foran vores tidligere kontorhus på Ordrupvej.


Her er vist et lille udvalg af arbejdsprøver - fx brochurer, annoncer, hjemmesider, direct-mails m.v.

FÅ MERE UD AF DEN SIDSTE

5-ØRE

(Klik her)